Ljudprodukter och schyssta PC-glajjor

IMG_6331

IMG_6330

IMG_6327

Tillbehör och ljudprodukter var också på tapeten och här fanns ganska färska – tillika svenska – hörlurstillverkaren Degauss lab, wicked audio samt icidu på plats. Här handlade det mest om hörlurar och till viss del kablar i olika former.

Sist men inte minst har vi svenska glasögontillverkaren Gunnar vars PC-glasögon ska minska belastningen på våra ögon när vi stirrar på digitala skärmar dagarna i ända. Om de fungerar som utlovat kan vi inte svara på, men företagets representant påstod i alla fall att de satt väldigt snyggt på undertecknad – vilket jag väljer att inte tolka som ett försäljningsknep.

IMG_6334

Gandalf Roadshow 2012 drar idag vidare till Stockholm för sin sista anhalt där ännu fler tillverkare väntas möta upp, själva drar vi oss tillbaka till testlabbet för att fortsätta höstens arbete med att dissekera de många produkter som nu hittar ut på svenska marknaden.

Innehåll

7
Leave a Reply

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Tony WanderoyMarquzz-Tjalve- Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
-Tjalve-
Gäst
-Tjalve-

Stek anton 😀

Marquzz
Medlem
Marquzz

Feta specs!

Tony Wanderoy
Medlem

Tack för det Anton och Nordic Hardware.

Vi hoppas på ännu bättre uppslutning, ännu fler leverantörer och ännu fler kunder till kommande år. Då kommer vi absolut att synas mer, ha fler erbjudanden, och fler aktiviteter.

Mvh Tony Wanderoy, CEO Gandalf Data