Corsair ser ut att förbereda lanseringen av ett nytt nätaggregat i storleksklassen SFX vid namn SF750 enligt en manual som ska ha hamnat i Reddit-användares händer innan det officiella avtäckandet.

Redigt små nätaggregat i storleksklassen SFX är ingenting nytt på marknaden. Tillverkare som Silverstone och Corsair har till exempel erbjudit denna typ av nätaggregat under en längre tid.

Den sistnämnda tillverkaren verkar nu ha ytterligare ett nätaggregat i SFX-klassen på väg. På internetforumet Reddit har en användare publicerat en bild på vad som ser ut att vara användarmanualen till ett av Corsairs nuvarande SFX-nätaggregat SF450 eller SF600. Manualen verkar dock vara ett exemplar som inte riktigt var menat att hamna framför ögonen på nyfikna datorentusiaster riktigt ännu.

Enligt den manual som visas på bilden kan vi se tre listade nätaggregat. Två av dessa är de tidigare nämnda Corsair SF450 och SF600 som redan nu finns på marknaden. Det tredje är dock en modell som i skrivande stund inte har avtäckts officiellt och går under namnet SF750.

Den användare som publicerade ovanstående bild på forumet återvänder senare i den diskussionstråd som startades efter att den första bilden laddades upp. Denna gång hade användaren laddat upp en bild på vad manualen listar som innehållet i paketeringen för det kommande nätaggregatet. En intressant sak som listas här är dubbla EPS/ATX 12-voltskablar. Något som ofta används hos moderkort i HEDT-segmentet från både Intel och AMD där processorernas strömförbrukning börjar stiga rejält. Men kan även hittas på moderkort i det vanliga konsumentsegmentet.

Corsair SF750

En tredje Reddit-användare hävdar i diskussionen hur denne arbetar tillsammans med säljrepresentanter från Corsair. Dessa representanter ska ha nämnt att Corsair SF750 kommer att lanseras framåt slutet av november månad. Huruvida detta visar sig vara sant eller ej återstår dock att se. I skrivande stund har ingen potentiell prislapp för detta möjligtvis kommande nätaggregat avslöjats.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid