Corsair Memory är en av de minnestillverkare som breddat sitt utbud under 2000-talet och en av de senaste produktkategorierna är nätaggregat. Effektiva Professional Series Gold AX fanns på plats i Tawian men även tillverkarens nya RAM LED-dispplay AirFlow Pro.

Corsair Professional Series Gold AX finns i tre olika modeller med 750 watt, 850 watt resp. 1 200 watt kapacitet. Serien är 80 Plus Gold certifierad och byggs av tillverkaren Flextronics. Även om nämnda tillverkare har flera kunder menade Corsair att deras AX-modeller kommer med omfattande ändringar efter Corsairs önskemål.

Ett fyra-lagers kretskort ska ge ovanligt låga nivåer och brus och rippel samtidigt som en ensam 12V-lina matar dina komponenter med ström. Högkvalitativa japanska kondensatorer och ett helt modulärt kablage är andra funktioner man hittar. Toppmodellen kommer med en 140mm kylfläkt, medan de två mindre syskonen nöjer sig med en 120mm variant, både med låg ljudnivå.

Nätaggregaten ska finnas i svenska butiker redan idag och priserna börjar runt 1 750 kronor inklusive moms för Corsair AX750.

Med i Corsairs monter fanns även tillverkarens nya AirFlow Pro RAM LED-display. Med LED menar vi dioder och inte LED-bakbelysning vilket gör displayen något mindre upphetsande. Men den gör sitt jobb och kan genom olikfärgade dioder visa både minnesanvändning och temperaturer.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid