Corsair lanserar idag en ny uppsättning DDR-SDRAM för AMDs Athlon 64 FX-plattform och det är de första registrerade minnesmodulerna med en specificerad hastighet på DDR433.
Corsair TwinX1024RE-3500LLPT är inte bara certifierade för höga klockfrekvenser utan även med bibehållet aggressiva timings. Modulerna har precis som sin föregångare, TwinX1024RE-3200LLPT, en SPD programmerad för 2-3-2-6 timings. Då dessa timings är inprogrammerade direkt i SPDn kommer PCn alltid använda sig av dessa timings så länge man inte ändrar dem manuellt i BIOS vilket borgar för optimal prestanda även för den oerfarne användaren.
Modulerna har även stöd för ECC vilket dock inte känns så aktuellt på Athlon 64 FX-plattformen som faktiskt är en desktopplattform trots sitt höga pris.


Corsair TwinX1024RE-3500LLPT ser ut som en lovlig uppgradering för Athlon 64 FX-ägare som vill pressa sitt system ytterligare. Men då Socket 940-plattformen för athlon 64 FX inom en snar framtid kommer fasas ut, och därmed kravet för registrerade minnesmoduler, känns det inte som att minnena kommer vara allt för många till hjälp.


Du kan hitta ytterligare specifikationer på minnet och övriga Corsair-produkter här.


  • Kommentera i forumet
    Annons
  • Leave a Reply

    Please Login to comment
      Subscribe  
    Notifiera vid