Minnestillverkaren Corsair är välkända för sina högkvalitativa ramminne och man var länge endast intresserade av just ramminnesmarknaden.
Man har dock breddat sitt sortiment något de senaste åren med bland annat vattenkylningslösningar.


Nu har man bestämt sig för att återigen bredda sitt sortiment men denna gång inom det man behärskar bäst, lagringsmarknaden. Corsair har nämligen lanserat nya flashbaserade minnesprodukter, närmare bestämt USB-minne och Secure Digital minneskort (SD-kort).Både USB-minnet och SD-korten finns tillgängliga i fyra storlekar, 128MB, 256MB, 512MB och 1GB.


USB-minnet som går under namnet Flash VoyagerTM USB 2.0 har som namnet avslöjar stöd för USB2.0 och enligt Corsair ska minnet ha en överföringskapacitet på upp till hela 19MB/s vilket inte är illa pinkat.
Och när vi ändå är inne på ämnet ska Flash Voyager även vara vatten och stöttålig. Exakt hur tålig den är mot väta och stötar framgår dock inte men det är trevligt att man kan vara lite hårdhänt mot sitt USB-minne utan att förstöra det.


Corsair ska redan vara i full gång med att skeppa deras nya produkter ut till butiker men vi har än så länge inga prisuppgifter att gå på.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid