Corsair avtäcker monsterchassit Concept Slate på Computex 2017

Nästan tillräckligt stort för att vara en liten lägenhet!

0

Vi kikar in hos Corsair och undersöker deras nyutvecklade chassi som går under namnet Concept Slate och är en riktig mastodont.

På Computex 2017 hälsade vi på Corsair och kikade in deras chassi kallat Concept Slate, detta chassi är en riktig bjässe som får plats med det mesta. Konstruktionen består av aluminium samt paneler i härdat glas, och inuti lådan kan man få plats med ett ATX-system och ett mini-ITX-system samtidigt.

När vi tar en titt på vad Corsair har lyckats få plats med i chassit så ser vi ett ATX-system och ett mini-ITX system. Båda systemen kyls av en vattenkylningsloop som består av dubbla 420 millimeter (mm) radiatorer i fronten med fläktar i push/pull, en 360 mm-radiator i toppen som även den har fläktar på båda sidorna samt två stycken fläktar i chassits bakkant. Allt som allt så kan man få plats med upp till 34 stycken fläktar i chassit och det system som visats upp på Computex väger runt 50 kilo.

När vi frågade Corsair om chassit är menat att hitta sin väg ut till butikshyllor så bekräftades det att chassit kan komma att lanseras redan i år. Prislappen är dock inte helt satt i sten vid skrivande stund, men det kommer att bli dyrare än Corsairs andra monsterchassi 900D.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid