CoolIT är en kylartillverkare som går sin egen väg genom att helt slopa vanlig luftkylning och endast satsa på olika lösningar med vatten som kylmedie. Tillverkaren har nu dragit igång en tävling där man utmanar användare att hitta andra användningsområden för sina kylflänsar.

Även om vi är ganska övertygade om att vanliga kylflänsar lär finnas på marknaden under många år framöver så tycker vi det ska bli spännande att se vilken fantasi det finns där ute. CoolIT tror stenhårt på sina vattenkylningslösningar och lovar att skicka ut 100 stycken ECO A.L.C kylare till de fyndigaste lösningarna.

Vi får ofta frågan av våra kunder vad de ska göra med sina gamla luftkylare nu när de har gått över till CoolIT Advanced Liquid Cooling enheter. Vi ville komma på ett roligt sätt att hantera denna fråga, och den här tävlingen är perfekt för det. Säger Geoff Lyon, VD och koncernchef för CoolIT Systems.

Tävlingen går ut på att hitta sitt eget användningsområde, fånga det på film och ladda upp det på YouTube. CoolIT själva har lagt upp en lagom töntig film som visar hur det kan gå till, där man bland annat tillverkat sig den klassiska ölöppnaren och en hundleksak.

Mer information om tävlingen, som startar den 4 augusti, hittar man på CoolITs YouTube-kanal.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid