Cooler Master gör sig precis som NordicHardware redo för en hektisk höst och passar på att öppna dörrarna för en officiell supporttråd i forumet.

Cooler Master har blivit allt mer aktiva på den svenska marknaden och när företaget nu tar nästa steg i satsningen på svenska konsumenter är det med en supporttråd i NordicHardwares forum. En fristad för Er läsare och konsumenter där Fredrik Bergkvist, Cooler Masters marknadsansvarige i norden, kommer att svara på produktfrågor, support och andra ärende.

Fredrik Bergqvist - Cooler Master
Fredrik Bergkvist – Cooler Master

– Jag har själv alltid hängt på datorforum, så det känns naturligt att kunna ge support och information till alla medlemmar. På Cooler Master försöker vi alltid ta in så mycket feedback från communityt som möjligt och det ska blir kul att se vad medlemmarna på NHW tycker om oss, säger Fredrik Bergkvist till redaktionen.

Flera tillverkare kommer under veckorna som kommer att hitta in i Nordichardwares supportforum för att du som svensk konsument ska få en mer personlig och lättillgänglig supportupplevelse. Allt som behövs för att kunna ställa frågor är att skapa sig ett konto på NordicHardware.se och kila in i forumet.

Tips: För direktinformation om nya företag i supportforumet, våra senaste artiklar och tävlingar kan du skriva upp dig på NordicHardwares nyhetsbrev som skickas ut en gång i veckan med höjdpunkterna från veckan som gått.


Rubrik

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid