Silent Pro Gold är en av de otaliga nätaggregatsserier som lanseras under Computex i år. Med fokus på effektivitet har Cooler Master lyckats knipa åt sig den åtråvärda 80 Plus Gold certifieringen för alla sina sex modeller där flaggskeppet har en effekt på 1 200 watt.

Cooler Master Silent Pro Gold är utrustad med en 120mm eller 135mm fläktar som tillsammans med en L-formad kylfläns ska ge optimal kylning av nätaggregaten, även vid hög belastning. En ensam 12V-lina tar hand om strömfördelningen och nätdelarna kommer med en garanti på 5 år samt ett MTBF värde på 100 000 timmar.

Med endast japanska kondensatorer och en hybridtransformator kommer Silent Pro Gold att säljas med effekterna 600 watt, 700 watt, 800 watt, 900 watt, 1 000 watt samt 1 200 watt. Priserna är ännu inte fastslagna men nätdelarna ska finnas på butikshyllorna inom kort.

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton Karmehedhirsch Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Fredrik
Medlem
Fredrik

Får känslan av att detta i grund och botten är samma modell som Corsairs AX1200w, det är dessutom lite lustigt att A-data också lanserar ett 1200w nätaggregat, dock ”bara” bronze certifierad.

Jag reagerar också över PCI anslutningarna, endast två stycken på 1200w?

Andreas G
Medlem

Jag har faktiskt inte varit med om det du beskriver i tråden och jag är evinnerligt glad för det. Jag har hört om det, men sluppit uppleva det. Det måste vara fruktansvärt otacksamt att uppleva det. Elgiganten etc. borde aldrig vara stället man vänder sig till för datorinköp, om det nu inte är en laptop man är ute efter, men då gäller det fortfarande att ignorera försäljaren i ganska stor mån. Det är ingen som fattar vad hon är ute efter. Hon framstår bara som en bortskämd elitist. Hon har ju precis samma nördhållning till sina stövlar, skor och kläder… Läs hela »