Cooler Master krymper vattenkylare till en liten kub direkt på processorn

2

Cooler Master visar upp en fungerande prototyp av en allt-i-ett vattenkylare för processorer som inte är större än en 92 millimeters luftkylare.

Välkända Cooler Master har mycket att visa upp på Computex men det är en liten kylare i en av utställningsdatorerna som fångar vår blick. Det visar sig vara en prototyp av en allt-i-ett-vattenkylare för processorer med grym prestanda.

Den nya kylaren, som är en prototyp under utveckling, heter Liquid Hybrid och ser ut som en liten lågprofilkylare men är egentligen en allt-i-ett vattenkylare. Radiatorn och pumpen är monterad mellan två 92-millimetersfläktar i push-pull-konfiguration. Hela anordningen är monterad direkt ovanpå processorblocken. Fläktpaketet med radiator och pump kan positioneras fritt antingen vertikalt eller horisontellt beroende på var man vill att varmluften ska ta vägen.

Cooler Master lovar prestanda i klass med stora processorkylare. Den nya prototypen har vid skrivande stund inte fått ett namn och varken lanseringsdatum eller pris är satta.

computex_2016_3

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton KarmehedMorkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morkul
Medlem
Morkul

Måste säga att den där såg riktigt intressant ut.

Anton Karmehed
Admin

Ja jag måste erkänna att det var en av de mest innovativa produkterna vi såg på mässan faktiskt! Jag har nästan svårt att tro på att den håller vad den lovar dock.. gör den däremot det kan det bli riktigt häftigt! =)