Cooler Master Gamepod – framtidens ”gamingstol”?

Cooler Master planerar att ta sin Alien-liknande gamingstation till konsumentmarknaden

2

Cooler Master fångar redaktionens hjärtan och rumpor med en härlig gamingstation som bjuder både på komfort och häftig spelupplevelse. Sa vi att den troligtvis kommer till butiker?

Gamingstolar är det nya svarta på datormarknaden men Cooler Master slår alla traditionella gamingstolar på fingrarna med sin Gamepod. Den skinnklädda reclinerstolen som är centrum i Gamepod matchas med ett mattsvart malvmåne-format metallhölje, en kombination som skapar en skräddarsydd gamingstation för seriösa spelare.

Gamepod kommer bland annat med en maffig mugghållare, vridbara armstöd samt en dedikerad yta för tangentbord och mus. Det överhängande metalltaket får oss att tänka på Alien-filmerna men har viktiga funktioner som att hålla både skärm på rätt avstånd samt erbjuda integrerad takbelysning.

Cooler Master står själva för utvecklingen av Gamepod men berättar att man använder sig av en partner för själva tillverkningen. I dagsläget används Gamepod främst för att visa upp företagets olika kringutrustningsprodukter på teknikmässor och event men företaget har planer på en kommersiell modell under nästa år. Tills dess ska man utvärdera olika uppdateringar och optimeringar som vädrade stolar och möjligtvis även integrerad kylning för dig som använder Gamepod.

Det är fortfarande oklart när Gamepod faktiskt kan komma att dyka upp i butiker och likaså dess prislapp. Det råder dock inget tvivel om att redaktionen mycket väl skulle kunna tänka sig att slopa skrivbord och gamingstol i förmån för en komplett gamingstation.

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Morkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Morkul
Medlem
Morkul

Sådana här stolar är riktigt coola. Testat ett par olika på mässor men även testat liknande för arbetsmiljö då vi köpta in någonting liknade till en kollega. Riktigt skön att sitta men den kostar närmare 100 000 SEK.

Medlem
Olle P

Jag håller med. Något man skulle vilja ha, men inte har råd att köpa.
… Kanske kan man bygga en egen variant från scratch.