Computex 2021 blir inte helt förvånansvärt ingen fysisk tillställning. TSMC sägs dra igång sin 4 nanometers tillverkningsprocess ordentligt framåt slutet av året och Rome: Total War gör en comeback med en nyversion som nu även fått en gameplay-trailer.

Tråkiga och roliga nyheter på en och samma gång. Computex-mässan som vi kommit att känna och älska den blir inte som vanligt i år. Samtidigt kommer vi få ett nytt spel ur Total War-serien inom kort i form av en favorit som gör en uppdaterad repris. Framåt slutet av året hävdas TSMC även sätta gasen i botten för nästa generations tillverkningsprocess.

 

Computex 2020

Computex 2021 blir digitalt

Det kommer kanske inte som en chock men Computex 2021 kommer inte att bli något fysisk evenemang. På grund av den rådande pandemin har mässans arrangörer valt att göra det hela till en digital tillställning som kommer att hållas mellan den första och fjärde juni.

Läs mer hos Kitguru.

 

Alder Lake TSMC Meteor Lake

TSMC påstås dra igång 4 nm i slutet av året

En ny rapport hävdar att halvledartillverkaren TSMC valt att dra igång volymproduktion av 4 nanometers tillverkningsprocess med start under slutet av året. Bland de stora kunderna för just denna tillverkningsprocess ska Apple stå som en av de absolut största.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

Rome: Total War får nyversion

Sega har tidigare bekräftat trenden med nyversioner av klassiska titlar fortsätter och att det blir Rome: Total War som står på tur. Nu har publicisten även visat upp en video inifrån nyversionen där den uppdaterade grafiken jämförs med originalet som lanserades år 2004.

Läs mer hos OC3D.

 

Xiaomi Mi Mix Fold har vätskebaserad kamera

Xiaomi Mi Mix Fold introducerades av den kinesiska mobiltillverkaren denna veckan. Det är företagets första vikbara smartphone. Den har en design som är lik Samsung Galaxy Z Fold 2, med en inre vikbar skärm och en yttre fast skärm. Utöver den ovanliga skärmen har Mi Mix Fold en helt unik kamera. Den är först i branschen med en kamera som har en vätskebaserad kameralins. Vätskan kan manipuleras för att rikta om ljuset och låta kameran fungera som både en telefotokamera och en makrokamera.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid