En läckt rendering av Colorfuls kommande GTX 1080 Ti iGame avslöjar att tillverkaren kan komma att utrusta sitt grafikkort med en LCD-skärm direkt på kortet.

Tillverkaren Colorful verkar inte spara på krutet inför sin kommande version av Nvidias GTX 1080 Ti. Tredjepartstillverkarens kort kommer att gå under deras iGame-serie och utrustas med 3 fläktar och en tjock kylardesign som tar upp 3 expansionsplatser.

Något som gör Colorfuls grafikkort lite extra intressant är dock att att den bild som dykt upp visar att kortet kan komma att få en LCD-skärm inbyggd i sin kylare. På bilden kan vi se grafikkortets modellnamn samt vad som verkar vara klockfrekvensen på grafikkortets GPU. Även en mätare som ser ut att kunna vara en indikator på grafikkortets belastning syns.

Colorful GTX 1080 Ti iGame kan vara redo under nästa månad

Det finns vid skrivande stund inga detaljer om när Colorfuls grafikkort hittar sin väg till butik. Dock har Videocardz varit i kontakt med Colorful och fått berättat att kortet bör vara redo under april månad, men inget exakt datum eller pris gavs.

Flertalet tredjepartstillverkare gör sig redo för att lansera sin versioner av GTX 1080 Ti, de flesta kommer dock förmodligen att hamna på ett saftigare pris än Nvidias Founder’s Edition. En tillverkare som Nordichardware varit i kontakt med har nämnt hur 8 990 kronor lär kunna bli en typisk prispunkt för partnerkort. Jämfört med Founder’s Edition som vid skrivande stund kostar cirka 8 490 kronor eller mindre.

Topp 6 GTX 1080 Ti på Prisjakt.se

Rubrik

Leave a Reply

1 Kommentar på "Colorful GTX 1080 Ti iGame – Grafikkort med en LCD-skärm inbyggd i kylaren?"

avatar
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Hellspawn
Medlem

Finns inte en chans att jag köper tredjepartstillverkare som är ännu dyare smärt gränsen gick ju redan på Founder’s Edition korten rent ut för jävligt med dessa priser speciellt i sverige som redan har skatt och moms som redan är åt helskotta och nu råga på allt kommer miljöskatt nu snart också. smärt gränsen är redan nåd förlängsen. för se vad det blir efter att Amd har presenterat deras Vega kort.