Vad som sägs vara paketeringen för Intels kommande flaggskeppsprocessor hittar ut på internet. Nvidia hävdar att deras strypning av mining-prestandan hos RTX 3060 inte kan hackas och Chrome OS sålde bättre än macOS under 2020.

Googles Chromebooks gjorde ett starkt avtryck på marknaden under förra året. Så pass att operativsystemet fick ett övertag över macOS. Samtidigt har Intels förpackning för Core i9-11900K läckt ut och Nvidias mining-åtgärder sägs vara hårdare än bara mjukvara.

 

Förpackningen för Core i9-11900K?

Vad som sägs vara förpackningen för Intels kommande flaggskepp har nu läckt ut. En förpackning som ser ut som en modern skulptur. Hur pass processorn i sig lyckas vara lika modern som sin kartong återstår att se.

Läs mer hos TechPowerUp.

 

Chromebooks

Chrome OS säljer bättre än macOS

Försäljningen av Chromebooks blev fyra gånger högre under år 2020. Detta har lett till att operativsystemet Chrome OS gått om Apples macOS sett till hur många enheter med respektive operativsystem som sålts globalt.

Läs mer hos 9to5Google.

 

Nvidias kryptoblockering är inte bara drivrutiner

Tidigare i veckan bekräftades det att Nvidia strypt prestandan hos RTX 3060 när det kommer till att bryta kryptovalutor. Till en början uppgavs denna begränsning endast vara en del av drivrutinerna. Nu har Bryan Del Rizzo från Nvidia förklarat hur det faktiskt handlar om ett handslag mellan RTX 3060-kretsarna, drivrutinerna och grafikkortens BIOS. Dessa åtgärder ska enligt Del Rizzo innebära att begränsningen inte kommer gå att plocka bort.

Läs mer hos Wccftech.

 

Motorola Moto G30 har 90 Hz för under 2 000 kronor

På smartphonemarknaden har ny teknik nåt de billigaste prisklasserna. Motorola är först ut med 90 Hz-stöd i skärmen för under 2 000 kronor. Samtidigt har företaget rört om i sin budgetserie med ett nytt namnschema. Vår systersajt berättar mer om nyheterna och om hur du ska veta vilken telefon som är bättre än andra i nya Moto G-serien.

Läs mer på Surfa.se.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid