DeLisle ser ut att vara ett mästerverk av en väluppbackad chassimoddare. I själva verket är det ett mäkta imponerande detaljarbete helt utan sponsorer.

Vinnaren i den öppna entusiastklassen i Cooler Master DreamHack Casemod Championship heter Daniel ”Faggan” Fagerström. Med sitt bygge ”DeLisle” tog Daniel hem slutsegern med ett mästerligt detaljarbete. Riktlinjerna för entusiastklassen i Dreamhacks moddningstävling är att alla byggen ska vara gjorda utan sponsorer. Ett faktum som gör Daniels projekt ändå mer imponerande.

DeLisle slopar moderkortsplåten

Projektet bygger på ett caselabs chassi där Daniel skapat vad han själv menar är ett bygge som visar vad han är kapabel till. Resultatet är ett chassi där det mesta setts över och modifierats eller lagts till. Ett stilrent mörklila och svart färgtema matchas med polerad aluminium och tempererat glas. Uppseendeväckande är också att Daniel kastat ut moderkortsplattan och ersatt den med egna luftigare fästen. Tillsammans med högpolerade kabelfästen i metall ger detta en transparent och avslöjande design som inte lämnar mycket för fantasin.

Reportage om Dreamhack

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Anton KarmehedSimon Alling Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Alling
Medlem
Alling

Riktigt vackert. Men ni får fixa så det står DeLisle och inte Delisel.

Anton Karmehed
Admin

Ah attans! Fixat det nu, ska även fixa det i videobilden. Tack för headsup. 🙂