Det ryska företaget Caviar har visat upp två specialutgåvor av Iphone 7 med guldpläterade baksidor samt porträtt av Donald Trump och Vladimir Putin.

Sedan Donald Trump blev den 45:e presidenten i USA har världen och internet haft sina händer fulla. Har det inte varit massiva protester så har det varit tonvis av memes baserade kring Trump.

Ryska Caviar (inte fiskäggen) har nu visat upp två specialutgåvor av Iphone 7. Den guldpläterade baksidan av telefonen har ett porträtt av antingen Donald Trump eller Rysslands ledare Vladimir Putin på sig. Även respektive lands vapensköld samt de två första meningarna ur ländernas nationalsång finns på baksidan.

Caviar planerar även en flådig låda för sina Iphone 7

Än så länge så skeppas telefonerna (eller telefonen om man bara vill ha en) i en trälåda. Men Caviar planerar att börja skicka telefonerna i en specialdesignad förpackning formad som en jordglob.

Men företaget nöjer sig inte med det heller. Även guldpläterade, patriotiska dockningsstationer finns tillgängliga. Telefonerna finns tillgängliga via företagets webshop. Priset är cirka 6 650 dollar för båda telefonerna eller 3 313 dollar styck.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Subscribe
Notifiera vid
8 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments