TÄVLING  Vår första NHTV-relaterade tävling hade som utlovat deadline i fredags och vi har, som minst lika utlovat, även samlat några av de bästa bidragen i en ”best of”-artikel. Detta främst för att vi förstås lovade detta, men vi vill även erbjuda en tjänst för dig som tycker att måndagar är hemska och har ångest över att helgen är slut. En lycklig (nåja) vinnare blir ett In-Win Fanqua rikare, men vem?

 

Först och främst (det kallas ”suspense” på engelska, i brist på ett passande svenskt ord), här ovan har vi vår video på chassit i fråga från tiden då vår studio (och programledare) var brun-gul, så vi kan se vad vår vinnare kan se fram emot. Vi lovar att inte klaga om ni råkar prenumerera på vår kanal heller, utom tävlan, utan det uppskattas faktiskt starkt av oss som jobbar med NHTV.

Hur som helst, vi tänkte ta och runda av för tävlingen för den här gången och posta några av våra favoritbidrag från de gångna, lite dryga, två veckorna. Tävlingen gick ut på att motivera varför du älskar LED-fläktar, som de minnesgoda minns.

Först och främst, tre stycken hedersomnämnanden:

– Jag älskar LED-fläktar för jag sedan länge inbillat mig att de utöver att svalka komponenter dessutom utstrålar UV-ljus, alltså en välkyld gaming-rigg och solbränna på samma gång. Borta är myten om den solskygga och likbleka nörden.

Det första bidraget som fick oss att rycka lite på smilbanden kom ifrån Eggcube som hade fångat tävlingens rätta anda och drog till med ett klart kul och mer än godkänt bidrag som hade landat honom någon form av pris om vi bara hade skramlat ihop flera av dem till dagens tävling.

 

– Det jag älskar med LED-fläktar är att inte kunna sova på natten pga. något som liknar ett norrsken skiner mig rakt i ansiktet och att jag syns när jag är ute och flyger på natten med mina fläktar.

Även 861282 hade full koll på humoraspekten i vår tävling, men dessvärre räckte det inte riktigt hela vägen, även om det var bra nära, i all ärlighet.

 

– LED-fläktars sexiga ljus ger en sån där skönt porrig stämning i lokalen, man vill bara sitta still med vilt uppspärrade ögon och insupa ljuset samtidigt som saliven sakta rinner ur mungipan. Friskt blandade färger är som en orgasm för ögat!

Även BlackGoats bidrag var högst underhållande, och även här var en vinst mycket nära, men dessvärre föll bidraget bildligt talat på mållinjen. Hur underhållande dessa ovanstående tre bidrag än må varit, gick de trots allt ut på att använda LED-fläktar i ensamhet (solbränna, flyg, dreglande), något faktiskt inte vinnarbidraget gick ut på. Vinnaren är…

 

– Jag älskar LED-fläktar för att de lyser upp mitt rum till den porriga blåa eller (prefererade) röda belysningen som gör mitt rum till ett ”love crib” där tjejerna kan känna sig avslappnade.

Kvicken använder alltså LED-fläktar till att attrahera damer, vilket ändå måste anses vara det mest verklighetsflyktiga bidraget till vår tävling, trots allt. Även om övriga tävlingsbidrag inkluderade flygande, solbrännor och dreglande är en sak helt säker: ingen dam kommer någonsin imponeras av din maffiga 200mm stora LED-fläkt, vilket gör Kvickens bidrag till det som fångar tävlingens själ bäst. Vi gratulerar honom till ett In-Win Fanqua och ber att få återkomma med fler tävlingar i framtiden.


”Attrahera damer? Jag? Jag har ju en LED-fläkt för jäsiken.”

Annons

7
Leave a Reply

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
BogeyMean MachineKvickenPoontusBlackGoat Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Mattias Halvarsson
Medlem
Mattias Halvarsson

Haha, där ser man, tack för hedersomnämnadet iaf 😀
Grattis Kvicken!

Kul med lite oseriösa (även fast vi vet att LED-fläktar är högst ”serious business”!) tävlingar 🙂

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Hehe, det kommer fler sådana här i framtiden. Det känns inte riktigt motiverat att tvinga någon att slita häcken av sig för ett chassi, så man kunde lika gärna vara lite oseriös, var tanken. Fast nu fick jag en idé, kanske ska man ha en LED-fläkt som pris och se vem som orkar anstränga sig mest för att vinna den. 😀

Anyways, tack alla som var mer, vi ska försöka arrangera mer tävlingar som är NHTV-relaterade här framöver.

Poontus
Medlem
Poontus

lika bra att jag inte deltog, mitt bidrag hade inte blivit hälften så bra.
grattis Kvicken, jag gillade dock Eggcube bidrag bäst 😉

Kvicken
Medlem
Kvicken

men vah!? skulle man inte vara seriös? 😕

Bogey
Medlem
Bogey

”Attrahera damer? Jag? Jag har ju en LED-fläkt för jäsiken.”

Sa Mean Machine o låste dörren.

😀

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

[quote name=”Bogey”]”Attrahera damer? Jag? Jag har ju en LED-fläkt för jäsiken.”

Sa Mean Machine o låste dörren.

:D[/quote]
Haha, tanken är ju att chassit säger det, inte jag. Eller Kvicken, för den delen. 🙂

Bogey
Medlem
Bogey

[quote name=”Mean Machine”][quote name=”Bogey”]”Attrahera damer? Jag? Jag har ju en LED-fläkt för jäsiken.”

Sa Mean Machine o låste dörren.

:D[/quote]
Haha, tanken är ju att chassit säger det, inte jag. Eller Kvicken, för den delen. :)[/quote]

Hahahha 😀

Lågt o skylla på chassi o oskyldiga va ? 😛

”Mmm du lyser så bra o fläktar så skönt, varför har jag inte träffat dig tidigare?”

😀