Ace of Sweden har meddelat att man nu lanserar ett nytt datorchassi för mini-ITX plattformen. Proton kommer med ett aluminiumhölje med antingen svart eller vitt färgtema med ett flertal användbara in- och utgångar.

Ace of Sweden Proton mäter 76 x 225 x 192 mm och är primärt tänkt att monteras på högkant där sidopanelernas perforerade metallhölje hjälper till att hålla komponenterna svala. Vi hittar utrymme för en slimmad 5,25-tum optisk enhet samt en intern 2,5-tums lagringsenhet. Den externa nätdelen är på 60 watt och är med andra ord optimerat för riktigt strömsnåla system.

Priset landar på 599 kronor inklusive moms.

proton

proton_inside

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
rmdJacob HugossonSwedish BerserkWingman Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Fantoon
Medlem
Fantoon

Kan visa sig vara en intressant produkt om nätdelen håller måttet. Går inte att klaga på luftflödet, snygg ser den ut att vara också!

rmd
Medlem

verkligen snygg och bra idé åtminstone. måste köpa en att prova lite med här hemma!

Svensken
Medlem
Svensken

Hade passat bra med en AMD Ontario baserad HTPC. Synd bara att Ace blir ratat av många stora datorbutiker. Det var bara deras nätagg som inte höll måttet resterande produkter från Ace är oftast riktigt bra.

Jacob Hugosson
Medlem

”Nätdelen” som ser ut mer som en laddare kan jag intyga är bra, men tänk på att det är trotsallt 60W om ni funderar på att köpa lådan som är riktigt schysst för övrigt, pillade lite på den på Dustin Home Expo tidigare i år 😛

rmd
Medlem

och påtal om dustin, så finns lådan nu i lager: http://www.dustinhome.se/pd_5010470256.aspx

har laggt en order nu och vi får se hur länge det är glada miner 😛