Nya rapporter pekar på att Call of Duty: Black Ops 4 blir utan någon enspelarkampanj då utvecklarna sägs fokusera mer på att utveckla ett battle royale-läge.

Namnet ”Call of Duty” är ett av de mest kända i spelbranschen. Serien har ofta fått positiv kritik för sina enspelarkampanjer, men detta kan komma att ändras med Call of Duty: Black Ops 4 som ska lanseras senare i år.

Enligt flera källor som ska ha pratat med hemsidan Polygon har det kommande spelets offline-kampanj slopats helt. Detta för att utvecklarna ska hinna bli klara till lanseringen den 12 oktober, och även för att göra mer plats åt andra spellägen. Källorna hävdar att det kommande spelet har ett större fokus på seriens klassiska zombie-läge än tidigare. Men även att det kan komma att läggas till andra onlinelägen.

En fansida för spelserien kallad Charlie Intel säger sig ha tagit del av liknande information som Polygon. Charlie Intel menar dock att dessa nya onlinelägen egentligen är ett battle royale-inspirerat spelläge. Något som gjorts populärt under det senaste året av spel som PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) och Fortnite.

Enligt Kitguru cirkulerar det ytterligare information kring Call of Dutys battle royale-läge. Denna information menar att det nya spelläget kommer att vara separat från själva grundspelet och startas via ett eget program. Spelläget kommer sedan att uppdateras vartefter ett nytt Call of Duty-spel lanseras. För att komma åt det nya innehåller kommer spelare förstås att behöva införskaffa det senaste spelet. Något som i princip förvandlar hela Call of Duty-serien till ett stort säsongspass.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Kommer för mycket såna här Battle royale spel nu tycker jag, och det blir lite uttjatat.
Vill ha lite mer single fps som tex Wolfenstein.