Ncase har bekräftat att deras kompakta chassi M1 nu nåt livets slut. Corsair har visat upp designen hos DDR5-generationens Dominator Platinum-minnen och AMD:s kort för kryptobrytning BC-160 sägs ha fastnat på bild.

Denna vecka har vi fått se Corsairs kommande DDR5-baserade Dominator Platinum-minnen. Vi kan ha fått se det första livstecknet från AMD:s ryktade kort för kryptobrytning kallat BC-160 och vi får även säga farväl till en chassiklassiker.

 

Ncase M1 pensioneras

Ncase M1, det lilla chassit på blott 12,7 liter blev en otrolig snackis när det först lanserades. Även de senare revisionerna av chassit har fått sin beskärda del uppmärksamhet av entusiaster av små formfaktorer. Nu har chassits utvecklare bekräftat att man tagit det svåra beslutet att låta chassit gå i pension. Inga nya revisioner kommer således att utvecklas. Dock är det inte slutet för Ncase och de säger sig ha nya produkter under utveckling.

Läs mer hos The Verge.

 

Corsair visar upp Dominator Platinum DDR5

DDR5 kommer att rulla in tillsammans med nästa generations processorer. Nu har Corsair avtäckt sina DDR5-baserade Dominator Platinum-minnen. Dessa kommer att komma i ett mattsvart utförande med RGB LED-belysning under de översta delarna av kylaranordningen. Minnena ska från början även erbjudas i hastigheter på upp till 6 400 Mbps. Hastigheter som lär stiga allt eftersom standarden utvecklas.

Läs mer hos Wccftech.

 

Första bevisen på AMD:s kryptokort?

Vad som kan vara de första bevisen på ett dedikerat kort för kryptobrytning från AMD cirkulerar nu online. Det rör sig om en Navi 12-baserad grafikprocessor tillsammans med 8 GB HBM2-minne som kan nå 72 MH/s när det kommer till att utvinna Ethereum. Förutsatt att uppgifterna faktiskt stämmer.

Läs mer hos Videocardz.

 

Begagnad iPhone – vilken är bäst och mest prisvärd?

Vår systersajt Surfa har publicerat en intressant artikel där de jämför begagnade iPhones med nya telefoner. Vissa gamla iPhones är fortfarande ganska bra men vilka som är bäst är lite överraskande. iPhone 11 Pro Max och iPhone XS rekommenderas. Gå gärna in och läs om hur de kommer fram till just de två modellerna.

Läs mer hos Surfa.se.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid