Vad har hänt denna vecka? Bland annat har EK Waterblocks lanserat ett nytt monoblock för Gigabyte X570 Aorus Elite, Nexus Mods har haft säkerhetsintrång och NZXT har avtäckt nya versioner av chassit H510.

Denna vecka har vi lanseringar både inom vattenkylning och datorchassin. En mindre positiv nyhet är även att den populära hemsida Nexus Mods har rapporterat ett säkerhetsintrång som nu fått hemsidan att be samtliga medlemmar att gå in och byta sina lösenord då dessa kan ha hamnat i fel händer.

 

NZXT lanserar H510 med World of Warcraft-tema

NZXT har nu avtäckt två nya varianter av chassimodellen H510, båda med World of Warcraft-tema. Båda varianterna kommer med en helt omarbetat exteriör i antingen Horde eller Alliance-tema. Båda varianterna kommer att utrustas med en bakbelyst logotyp på chassits framsida och båda varianterna kommer att tillverkas i begränsade upplagor om 1 000 enheter.

Riktpriset för dessa upplagor kommer att ligga på 200 dollar. Cirka 2 000 svenska kronor.

 

EKWB lanserar monoblock för Aorus Elite

EK Waterblocks (EKWB) fortsätter förse användare av moderkort baserade kring AMD:s styrkrets X570 med vattenkylningsutrustning. Denna gång lanserar företaget ett monoblock utvecklat för Gigabytes moderkortsmodell Aorus Elite. Monoblocket som kyler processor och moderkortets VRM-uppsättning samtidigt har nu uppdaterat för att erbjuda D-RGB-belysning med kompatibilitet med Gigabytes mjukvara RGB Fusion.

Läs mer hos Kitguru.

 

Nexus Mods utsatt för intrång

Den populära hemsidan Nexus Mods har utsatts för säkerhetsintrång. Hemsidan som huserar tusentals modifikationer till en uppsjö av olika speltitlar har nu rapporterat om attacken. Samtliga användare som registrerat ett konto på hemsidan rekommenderas logga in och byta sina lösenord så fort som möjligt.

Läs mer hos OC3D.

 

Huawei P40 kommer till Sverige, dock utan Googles tjänster

I mobilens värld har Huawei bekräftat att det kommande flaggskeppet Huawei P40 kommer att presenteras som planerat i mars. Presentationen sker i Paris, bekräftar företagets VD. Huawei verkar dock inte ha några planer på att lansera telefonen med stöd för Googles tjänster.

Läs mer på vår systersajt Surfa.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid