Denna vecka har vi fått ytterligare förseningar inom spelvärlden med Sony som senarelagt två store spellanseringar. Nvidia har även uppdaterat ett instegsgrafikkort med nyare, snabbare videominne.

Veckan som gått har bjudit på både bra och dåliga nyheter. Nvidia har lanserat en ny variant av sitt instegsgrafikkort Geforce GTX 1650 med nyare videominne. Sony å andra sidan har gått ut med att två efterlängtade speltitlar har försenats på obestämd tid.

 

GTX 1650 uppdateras med GDDR6-minne

Nvidia och deras partnertillverkare har nu sjösatt en ny variant av grafikkortsmodellen Geforce GTX 1650. Specifikationerna för den nya modellen är desamma som den äldre varianten, däremot handlar det om en uppgradering till grafikminnet. Medans grafikkortet från början lanserades med GDDR5-minne har dessa nya enheter utrustats med snabbare och nyare GDDR6.

Läs mer hos Techpowerup.

 

The Last of Us Pt.2 & Iron Man VR försenas

Sony har nu bekräftat att speltitlarna The Last of Us Part 2 och Iron Man VR har försenats på obestämd tid. Detta då den pågående globala krisen sätter käppar i hjulen för spelutvecklarna och således är spelens öden i skrivande stund totalt oklara.

Läs mer hos Kitguru.

 

Relaterat till den nuvarande Covid-krisen så har Telia börjat dela kunders platsdata med EU-kommissionen. Det sätter fokus på faktumet att Telia inte ber sina kunder om tillåtelse och att operatören inte heller informerar sina kunder om att insamlingen sker.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid