Denna vecka har vi bland annat fått reda på att spelutvecklaren Bioware rustar upp för utvecklingen av en ny speltitel i en av sina mest kända spelserier, Nvidia lovar mer innehåll varje vecka till sin tjänst Geforce Now och….

Bioware har bekräftat att spelstudion återvänder till en av sina största spelserier och Nvidia har lovat att man ska förse sin tjänst Geforce Now med nya spel varje vecka. Välkommen till den senaste upplagan av Byte size!

 

Anthem

Bioware rustar upp för nytt storspel

En ny jobbannons från spelutvecklaren Bioware söker efter en person som kan axla en nyckelroll i utvecklingen av nästa speltitel i en av företagets ”mest prestigefyllda spelserier”. Det framgår dessvärre inte vilken spelserie det rör sig om. Mass Effect? Dragon Age? Knights of the Old Republic?

Läs mer hos PCGamesInsider.

 

Activision Blizzard Bethesda

Nvidia lovar stadigare ström av speltitlar

Nvidias relativt nylanserade tjänst för spelstreaming kallad Geforce Now har fått motta ett par hårda slag under sin hittills korta livstid. Flera spelpublicister som Activision Blizzard och Bethesda har dragit sina speltitlar från plattformen. Trots detta lovar Nvidia att fler speltitlar på veckolig basis ska läggas till på plattformen.

Läs mer hos Hexus.

 

Surfa pillar på Huaweis nya P40-serie

I mobilvärlden har Huawei introducerat sina nya flaggskepp för 2020. P40-serien har totalt tre modeller med ett nytt ultra-flaggskepp kallat P40 Pro+. Alla modller har nya kamerasystem, varav den dyraste modellen har en ny kamera med tio gånger zoom.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid