Small preview image

Som de flesta av våra läsare är medvetna om är NordicHardware på DreamHack Summer 2006 under helgen och vi kommer bjuda på allt från live-överklockning av Intel Conroe till flera roliga tävlingar med fina priser. Den första tävlingen som går av stapeln är Bunguru WA som vi nu bestämt att flytta från lördag 21.00 till söndag 18.00. För tillfället jobbas det med spelsystemet som baseras på AMDs Athlon 64 FX-62 processor och NVIDIAs GeForce 7950GX2 grafikkort. Som vi avslöjat tidigare handlar det inte om ett kort utan om Två som vi med modifierade drivrutiner kör i en Quad SLI-konfiguration. Med andra ord ett system som lär äta de flesta spel till frukost även på de absolut värsta grafikinställningarna.



Nu handlar det dock om det ytterst simpla plattformsliret Bunguru WA som i sedvanlig ordning spelas på ett ytterst överkvalificerat system. Det totala vinstvärdet i årets Bunguru WA tävling uppgår till sammanlagt 7500 kronor och för att ha en chans att ta del av dessa fina priser ska man ta sig till NHs monter kl 18.00 den 18 juni, då kvalet för Bunguru WA går av stapeln.




Mer information om Bunguru WA finns på vår DH-sajt och har ni fler frågor kan ni komma förbi vår monter och höra er för.


Mvh,
Redaktionen

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid