Gearbox har nu bekräftat det datum då speltiteln Borderlands 3 lanseras på plattformen Steam samtidigt som nästa expansion till spelet har avtäckts.

När Borderlands 3 först avtäcktes stod det även klart att spelet under en tid skulle vara exklusivt för plattformen Epic Games Store. Gearbox VD Randy Pitchford nämnde dock att det inte skulle röra sig om någon längre tid utan sex månader allt som allt. Detta har nu bekräftats vara sant då spelets produktsida hos Steam nu listar datumet 13 mars som dagen då spelet blir tillgängligt hos Valves plattform.

De två versionerna av spelet som nu kommer att vara tillgängliga får stöd för crossplay vilket innebär att personer som spelar via Epic Games Store kommer kunna spela tillsammans med de som spelar via Steam och vice versa.

Gearbox har även avtäckt nästa expansion till Borderlands 3. Detta går under namnet Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock. Trots sin romantiska titel bjuder det nedladdningsbara innehållet på tonvis av Lovecraft-inspirerade fiender, nya vapen och kosmetiska tillbehör till spelets karaktärer. Detta på en helt ny planet för spelare att utforska.

Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock kommer att bli tillgängligt den 26 mars.

Det är inte bara expansion nummer två som Gearbox har omnämnt. Även den tredje planerade expansionen har, om än minimalt, visats för första gången. Detta i form av en konceptbild som visar… Cowboys och dinosaurier?

Som tidigare nämnt blir Borderlands 3 tillgängligt hos Steam den 13 mars och nästa expansion följer inte långt efter med sin lansering planerad för den 26 mars. Gearbox har inte lämnat någon information angående den tredje expansionens lanseringsdatum.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid