Länge har spelare väntat på en ny installation i spelserien Borderlands och nu har spelutvecklaren Gearbox visat vad som kan vara en bekräftelse på att Borderlands 3 kommer att dyka upp under PAX East i slutet av månaden.

Nästan sju år har gått sedan lanseringen av hyllade Borderlands 2 ägde rum. Sedan lanseringen har många frågat efter en tredje installation i spelserien. Förvisso lanserades Borderlands: The Pre-Sequel två år senare, men möttes av ett ljummet mottagande och blandade slutbetyg.

Nu verkar det som att vi kan komma att få ny information angående Borderlands 3 eller en annan avstickare i spelserien under PAX East 2019. Gearbox som är studion bakom spelserien har via Twitter delat en bild som för fans av Borderlands har en lättigenkännlig stil.

Spelutvecklarens VD, Randy Pitchford, har tidigare nämnt hur 90 procent att studions utvecklare har börjat arbeta på ett projekt som ”de flesta av er vill att vi ska arbeta på”. Detta var i samma veva som Gearbox visade upp en tech-demo för studions senaste spelmotor som var skapad i den lättigenkännliga Borderlands-stilen.

Bilden visar datumet 28 mars som mycket väl är under PAX East där Gearbox kommer att närvara. Studion har även bekräftat att den som närvarar på mässan kommer att få chansen att se ”bakom kulisserna” på hur Gearbox arbetar. Detta tillsammans med de ”senaste nyheterna från utvecklarna av Borderlands, Battleborn och Brothers in Arms”.

Spekulationer angående just Borderlands 3 har börjat cirkulera inte bara på grund av bildens estetiska stil. På bilden kan siffran tre synas i det övre högra hörnet och Battleborn har ingen uppföljare i dagsläget och Brothers in Arms såg sin tredje speltitel lanseras för flera år sedan.

Borderlands 3
Skulle du vilja se Borderlands 3 avtäckas? Vad skulle du vilja se i en möjlig tredje installation i spelserien?

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid