Söndagar är alltid tröga nyhetsdagar så jag samlar ihop lite trevligheter.

Swifttech som nyligen släppte sin kylfläns MCX462, som mottagits bra men var dock aningen dyr, har släppt en både mindre och billigare modell av denna som heter MCXC370. Priset på denna hamnar på cirka $30 samtidigt som prestanda verkar bra. Att notera är att denna även kan användas till Pentium III- och Celeron- processorer då den inte använder de fyra hålen runt moderkortet som storebrodern MCX462 gör.
Läs en recension av den hos AMDWorld

TweakMax har skrivit en liten artikel om vad man kan använda för att kyla ner GPU’n på ett GeForce 3, och vilket annat grafikkort som helst för den delen. De har använt en kylfläns från Alpha som egentligen är till för att sitta på lite slöare processorer i racklådor. Den har med andra ord Alphas kopparinlägg i basen och kommer med en fläkt som flyttar hela 30cfm. Resultatet ser väldigt snyggt ut.
Läs artikeln hos TweakMax

FiringSquad har fått upp del två i sin WindowsXP tweakguide. Då just WindowsXP är ett operativsystem som lägger in en stor hög med väldigt onödiga finesser och program så kan det vara bra att veta hur man får bort dessa och på så sätt får en ren miljö att arbeta i.
Läs den här
Om ni missade del ett så hittar ni den här

Diskutera nyheterna i forumet

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid