Det har blivit dags för en av årets största shoppingfester och Black Friday 2020 ser ut att bli den största upplagan hittills. Hela veckan har utsmyckats av reor men nu har det blivit dags för vad som kan ses som den stora finalen.

Black Friday är här som avslutningen på vad som har kallats ”Black Week” som har utsmyckats med mängder av reor hos de flesta återförsäljare. Många av dessa kapade prislappar är dock inte nödvändigtvis så bra som man hade kunnat hoppas. Därför har vi på NordicHardware valt ut några favoriter bland de otaliga produkter du kan få till nedsatt pris just idag.

Vi är oberoende av återförsäljare och tillverkare men får betalt för klick på länkar till Prisjakt.

 

Pålitligt AM4-moderkort under tusenlappen

Det må inte vara det absolut senaste moderkortet där ute för AMD:s Ryzen-processorer. Däremot är Asus ROG Strix B450-F Gaming ett väldigt stadigt moderkort som erbjuder det mesta man kan önska sig. Dubbla PCIe 3.0 M.2-platser för snabba lagringsenheter, gott om SATA-portar och dubbla PCIe x16-platser. Det absolut senaste och bästa saknas, till exempel den senaste USB-generationen, WiFi och Bluetooth. Dock är enheten i det stora hela ingenting annat än en bra deal när det just nu kostar under tusenlappen.

Asus ROG Strix B450-F Gaming på Prisjakt.

 

Underskattade hörlurar till annat än överpris

Jabra Elite 85h kan vara marknadens mest underskattade trådlösa over-ear-hörlurar. De kan konkurrera med de absolut bästa på det allra mesta. De erbjuder riktigt bra ljud och bra funktionalitet. De har dessutom riktigt bra batteritid, på runt 30 timmar. Brusreduceringen är en gnutta bättre från både Bose och Sony men med Elite 85h får du 95 procent av prestandan för nästan halva priset. För dagens Black Friday-pris är de extremt prisvärda.

Jabra Elite 85h på Prisjakt.

 

 

Extern lagring för den på språng

Samsung T5 är fortfarande en av marknadens bästa externa SSD-enheter. Den har USB-C med stöd för 10Gbps och därmed finns inget som begränsar enhetens prestanda. Det finns givetvis nyare enheter med bättre prestanda men T5 håller fortfarande väldigt hög klass vad gäller design, prestanda och vad man får för pengarna.

Läs vårt test av Samsung Portable SSD T5.

Samsung T5 500 GB på Prisjakt.

 

Imponerande tangentbord för nästan halva priset

Steelseries Apex Pro är fortfarande ett av de bästa tangentbord som släppts av någon av de stora tillverkarna av gamingprodukter. För att inte tala om att de brytare som tangentbordet är bestyckat med är de lenaste på marknaden.

Läs vårt test av Steelseries Apex Pro.

Steelseries Apex Pro på Prisjakt.

Värt att tänka på under Black Friday

Under Black Friday är det lätt att låta köplusten löpa vild. Däremot är det värt att tänka på att priserna kan komma att vara desamma eller kanske till och med lägre under mellandagsrean. Det finns ingenting som säger att just den produkt du har tittar på under dagen reas ut under mellandagarna, men i vissa fall kan man tjäna på att ha lite is i magen.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid