En av årets största shoppingtillfällen är här och det tusentals artiklar från fler kategorier än vad som går att räkna på en hand finns att införskaffa till nedsatt pris.

Det har blivit dags för en av årets största shoppingtillfällen. Sverige har de senaste åren anammat den amerikanska versionen kring ”Black Friday” och den växer sig allt större. En lång rad butiker har sänkt priserna på utvalda produkter just idag. Med andra ord finns det gott om tillfällen att införskaffa den där grejen du velat ha men inte känt för att betala fullpris för.

Vad finns det då för några produkter att införskaffa till nedsatt pris under dagens Black Friday-rea? Här kommer ett par rekommendationer från oss på NordicHardwares redaktion om Black Friday-klippen som finns att göra i år.

 

Utöka din lagringskapacitet

Inte helt förvånansvärt tipsar vår lagringsexpert Gustav om två olika lagringsenheter med reducerade prislappar. Den första är en 2,5″ SSD-enhet från Kingston med 1,92 terabyte lagringskapacitet, upp till 500 megabyte per sekund (MB/s) i läshastighet och 450 MB/s skrivhastighet. Det rör sig om Kingston A400 för 1 849 kronor hos Komplett. Det finns även en variant med 900 gigabyte lagringskapacitet för 999 kronor, även den hos Komplett.

Gustav rekommenderar även en M.2-enhet från Corsair i form av Force MP510 med 960 gigabyte lagringskapacitet, 3 480 MB/s läshastighet och 3 000 MB/s skrivhastighet. Denna kostar just nu 1 299 kronor, även den från Komplett.

Kingston A400 1,92 TB
Corsair Force MP510 960 GB

 

 

Tyst och stilrent bo för din dator

Den som söker ett nytt datorchassi kan just nu ta en extra titt på Fractal Designs Define R6C. Eller ja, vissa varianter av chassimodellen har just nu reducerade prislappar. Bland annat den svartfärgade varianten med glassida eller den svarta modellen med två solida sidor. Båda med nedsatt pris hos Komplett. Även den vitfärgade varianten med glassida har just nu reducerat pris hos Inet.

Define R6C är identisk med vanliga Define R6 förutom när det kommer till själva frontpanelen. Define R6C kommer utrustad med den frontpanel som även erbjuder en USB-C-anslutning. Denna frontpanel är i andra fall en del användare får köpa till individuellt och själva montera på sitt Define R6 för att få tillgång till en frontmonterad USB-C-port.

Define R6C, svart
Define R6C, svart med glassida
Define R6C, vit med glassida

 

Stadigare Wi-Fi i hemmet

Netgear Orbi AC3000 Kit med en router och en satellit går nu att hitta med en prislapp som sänkts med cirka 1 000 kronor från ordinarie pris. Här rör det sig om en router vars Wi-Fi får ökad räckvidd med hjälp av en satellitenhet som kan placeras på annat håll i hemmet. Allt som allt kan detta kit täcka upp till 400 kvadratmeter och ger förhoppningsvis användaren en stadigare täckning av Wi-Fi i hemmet.

Netgear Orbi AC3000

 

Smart klocka för den aktiva

Samsungs ursprungliga Galaxy Watch Active finns nu med en prislapp på strax under 1 700 kronor från flera återförsäljare. Denna smarta klocka kommer med en AMOLED-skärm på 1,1 tum och dess batteritid listas som upp till 45 timmar på en full laddning.

En riktigt fin deal då vår systersajt Surfa gett just denna klocka utmärkelsen ”Bäst under 3 000 kronor” i den nyligen lanserade Smartwatchguiden!

Samsung Galaxy Watch Active

 

Rekommenderat kompakt tangentbord

Vår tangentbordsexpert Emir är inte alltid lätt att göra glad. Dock har har varma tankar om tangentbordsmodellen Vortex Race 3 som nådde en slutpoäng på 8,2 i vårt test och utsmyckades med ett ”Rekommenderad”-sigill. Just nu finns denna modell att få för under tusenlappen och återförsäljaren MaxGaming har även reducerat pris på andra Vortex-modeller. Bland annat Vortex Vibe som även det nådde långt i vårt test med en slutpoäng på 8,1.

Vortex Race 3 (MX Brown, nordisk layout)

 

Är det en smartphone du söker?

Den som letar efter en ny smartphone har lite extra tur idag också då även vår systersajt Surfa har en Black Friday-artikel med rekommendationer på smartphones som just idag har fått reducerade prislappar!

Värt att tänka på under Black Friday

Under Black Friday är det lätt att låta köplusten löpa vild. Däremot är det värt att tänka på att priserna kan komma att vara desamma eller kanske till och med lägre under mellandagsrean. Det finns ingenting som säger att just den produkt du har tittar på under dagen reas ut under mellandagarna, men i vissa fall kan man tjäna på att ha lite is i magen.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid