Chassitillverkaren BitFenix har en ny modell på väg ut till marknaden och deras Shinobi-chassi har nu gjort sitt första officiella framträdande. Den tyska chassidistributören Caseking.de har dragit fram Shinobi framför kameran och ger oss en grundlig genomgång av det mattsvarta miditower chassit.

BitFenix Shenobi kommer med en relativt stilren design där varenda pinal ser ut att följa det svarta färgschemat. Man har även använt sin så kallade SofTouch-teknik för att ge chassit en tåligare yta som motstår repor bättre än den vanliga lacken.

Shinobi skeppas med två 120mm fläktar från fabriken men har totalt plats för 5 st. Alla fläktar kommer med dammfilter och i bakkant av chassit hittar vi även utgångar för slangar till en eventuellt extern vattenkylning. Chassi har även en I/O-panel i toppen där man lagt in fyra USB 2.0 utgångar och två ljudanslutningar. Tre stycken externa 5,25-tums platser samt åtta stycken interna 3,5-tums platser står för expansionsmöjligheterna.

BitFenix Shinobi ska i skrivande stund vara på väg in i masstillverkning, exakt när chassit dyker upp på marknaden och till vilket pris är ännu inte avslöjat.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid