Ett av de mest hypade kommande spelen är Anthem från BioWare. Ett spel som nu visats upp i en sprillans ny video från utvecklarens portion av Paris Games Week.

Paris Games Week gick av stapeln under slutet av förra veckan. Spelutvecklaren BioWare tog tillfället i akt och visade upp nytt innehåll i studions kommande storspel Anthem.

BioWare är förmodligen är bäst kända för invecklade rollspel fyllda till kanten med dialogval och handlingar med vridningar och vändningar mer eller mindre överallt. Anthem däremot ser ut att bli ett mer action-orienterat spel som siktar på att hamna i någorlunda samma genre som till exempel Digital Extremes Warframe eller Bungies Destiny.

Nedanstående video är satt till att börja nästan fyra minuter in i den livestream som hölls. Detta då det är problem med ljudet i början av klippet som många kan finna irriterande. Oroa er inte, det är minimalt med faktisk gameplay som visades upp innan ljudproblemen åtgärdades.

BioWare avslöjar inte vad för system som driver demonstrationen från Paris Games Week. Spelet ser enligt videon ut att spelas med relativt låga grafikinställningar och antalet bildrutor per sekund (fps) ser ut att hålla sig runt, eller under, 30 fps. Värt att ha i åtanke är däremot att spelet i skrivande stund är i en alfaversion. Något som förhoppningsvis betyder att BioWare har gott om tid på sig att optimera spelet innan det är dags för lansering.

Videon visar upp en hel del av spelets värld och de olika förmågor som spelarnas krigsdräkter (kallade ”Javelins”) kommer att ha.

I skrivande stund har BioWare satt den 22 februari 2019 som lanseringsdatum för det kommande spelet. Huruvida detta blir verklighet och om spelet lanseras i ett väloptimerat format återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Xelf Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Xelf
Medlem
Xelf

Inte så kul med 720 som ser ut som 480, riktigt lågupplöst inspelat och det är väl inte riktigt marknaden för Anthem.