Vi börjar närma oss den officiella lanseringen av kommande ”Anthem” från Bioware och utvecklaren har redan nu detaljerat vad i spelet som kommer att uppdateras och fixas på lanseringsdagen.

Biowares Anthem har sedan fredagen den 15 februari funnits tillgängligt för användare av EA:s betaltjänst Origin Access Premium. Den version av spelet som funnits tillgängliga för dessa användare i snart en vecka är ett markant steg framåt än tidigare beta-versioner.

Den officiella lanseringen sker dock den 22 februari och resterande spelare som planerar att uppleva titeln kommer att mötas med en förhoppningsvis smärtfri upplevelse. Detta då Bioware planerar att lansera spelet tillsammans med en redig uppdatering som inkluderar ”high level” åtgärder, generella förbättringar, uppdateringar till utrustning/vapen, Javelins och mer.

”High level”-åtgärder inkluderar bland annat nedkortade laddningstider, lösningar på problem med oändliga laddningstider, problem där utmaningar inte har registrerats eller kartlagts ordentligt. Även problem med förlorad uppkoppling till spelets servrar är något som utvecklaren planerar att åtgärda med denna uppdatering.

Andra åtgärder som kommer att implementeras med uppdateringen består av flera förbättringar till spelares ”livskvalitet”. Med detta menas förbättringar till tangentbord/mus-kontroller, balansändringar inuti spelet och även ändringar till Javelin-modellerna Colossus och Storm.

Listan över ändringar och förbättringar som denna uppdatering kommer att införa i spelet är relativt saftig och kan hittas i sin helhet i denna tråd på Reddit.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid