Ikea och Asus bekräftade förra året att företagen ingått samarbete för att ta fram en produktlinje av gaminginspirerade möbler. Nu har produktlinjen som förväntas avtäckas inom kort läckts. Av Ikea själva.

Ikea och Asus förväntas avtäcka sin linje av gamingmöbler med Asus ROG-tema under morgondagen. Dock råkade någon hos Ikea ladda upp bilder på de kommande produkterna lite för tidigt. Självklart var internetanvändare snabba på att spara produktbilderna innan dessa togs ned från möbeljättens hemsida.

Bilderna visar en hel drös av olika möbler och tillbehör. Tre olika datorstolar, tre olika skrivbord, en byrå och en uppsättning olika tillbehör som headsetstativ, mugghållare och även en matta.

Vi ser bland annat ett höj- och sänkbart skrivbord i form av ”Uppspel”. I samma familj ser vi även en liten byrå samt vad som ser ut att vara ett väggmonterat system som låter användare fästa kringutrustning som inte används för tillfället på väggen för förvaring.

Asus och Ikea ser även ut att ha designat en tavla, en stående LED-ring för ljussättning till livesändningar eller dylikt, en datorbas på hjul och fler tillbehör för gaminggrottan.

Produkterna förväntas som tidigare nämnt avtäckas under morgondagen. Dess prislappar och tillgänglighet bör således bekräftas inom kort.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid