AMD förbereder lanseringen av Threadripper 2000-serien som likt ”Ryzen 2” bygger vidare på fjolårets processorer men lägger till ett par nyheter, en av nyheterna är förpackningen som nu har fastnat på bild och läckt ut på internet.

Den senaste veckan har varit fylld av läckor med påstådda specifikationer och information om kommande produktlanseringar. Till dessa räknas AMD:s andra generations Threadripper-processorer.

Threadripper 2000-serien har dykt upp mycket under den senaste tiden då flaggskeppsmodellen blev listad hos en kanadensisk återförsäljare. Specifikationer för samtliga tre modeller ur den kommande processorserien dök upp i en databas. Samt att den kylare som sägs medfölja de kommande processorerna hävdas vara mer än tillräcklig.

Nu har vad som sägs vara bilder på produkternas förpackning dykt upp via hemsidan Videocardz. Den första generationens Threadripper-processorer hade en minst sagt unik förpackning och AMD verkar inte ha sparat på krutet när det kommer till förpackningen för den andra generationen.

Enligt bilderna ser AMD ut att ha omdesignat förpackningen från grunden. Jämfört med den tidigare förpackningen är den nya mer tilltagen sett till storleken. Den generella designen följer samma stil som föregångaren, men utförandet är helt annorlunda.

På framsidan visar bilderna en stor genomskinlig panel som visar upp processorn i fråga tillsammans med AMD:s logotyp samt logotypen för just Ryzen Threadripper. På baksidan finns ännu en genomskinlig panel och en tydligare representation av den bit som avger de orange detaljer som även den förra förpackningen hade.

Förpackningen är stor nog för att få plats med en drös manualer och verktyg tillsammans med processorn. Frågan är dock: Är den stor nog för Cooler Masters Wraith Ripper-kylare som påstås skeppas med Threadripper 2000-serien?

Ryzen Threadripper unboxing – Världens mest påkostade CPU-förpackning

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid