Innan vi får se någon lansering av The Elder Scrolls VI kommer Bethesda att sjösätta Starfield, en speltitel som blir den första från företaget som inte ingår i The Elder Scrolls eller Fallout-serierna på flera årtionden. Nu har vad som hävdas vara tre bilder relaterade till denna mystiska speltitel hittats.

Inte mycket är känt om Bethesdas kommande speltitel Starfield. Det kommer att bli spelstudions första RPG-spel på 25 år som inte är en del av en redan existerande spelserie. Trots att det nu är över två år sedan spelet först utannonserades är detaljerna fortsatt sparsmakade.

Nu har tre bilder som sägs vara relaterade till spelet hittats online. Visar sig dessa stämma rör det sig då om de absolut första bilderna vi får se som har med Starfield att göra. Den enda bilden visar vad som sägs vara inifrån spelet i sig. Resterande två bilder är konceptillustrationer och en del av spelet användargränssnitt.

Det enda Bethesda själva har visat upp av den kommande speltiteln är en kort förhandstitt som kom i samband med studions presskonferens under E3 2018. Sedan dess har det dock varit mer eller mindre knäpptyst från studions sida angående spelet.

Dessvärre kommer inte dessa bilder med så värst mycket information om vad spelsugna kan förvänta sig av Bethesdas kommande verk. I dagsläget har studion inte bekräftat något lanseringsfönster eller dylikt. Det enda vi vet i skrivande stund är att det handlar om ett Sci-Fi-baserat RPG-spel som kommer att lanseras innan The Elder Scrolls VI. Mer än så får vi helt enkelt bara hoppas på att få reda på inom en relativt snar framtid.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid