Fallout 76 har fått mycket uppmärksamhet sedan det avtäcktes under årets E3-mässa. Nu har utvecklaren Bethesda släppt en ny trailer som visar upp en liten del av spelvärlden och spelets början.

Fallout 76 kom som lite utav en chock för många. Utvecklaren bakom spelserien, Bethesda, är inte känd för att pumpa ut uppföljare till sina spel med ett till två års mellanrum.

Exakt vad det kommande spelet är har även varit svårt att sätta fingret på. Det utspelar sig i delstaten West Virginia, det kommer att innehålla basbyggande och det kommer att designat kring ett flerspelarläge. Även om spelare kan välja att ha spelvärlden för sig själv tros solo-läget leda till en stor brist på datorstyrda karaktärer då andra spelare verkar vara ämnade att fylla denna plats i spelet.

Denna nya trailer ger oss inte mycket information angående exakt vad spelare kommer att göra i spelet. Trailern fokuserar istället mer på den grafiska delen av Fallout 76. Bland annat får vi höra Todd Howard vars röst förklarar de grafiska framstegen i trailern. Howard pratar bland annat om spelmotorns nya iteration som kommer med nya system för rendering, väder och landskapsutveckling. Han menar att studion nu kommer att kunna visa 16 gånger mer detaljrikedom (jämfört med vad vet vi inte).

Howard nämner också hur Bethesda har inspirerats av myter och folksägner från West Virginia för en del av spelets innehåll.

Det förklaras hur det uppdrag som spelarna mottar från ledaren av Vault 76 kommer att ta spelarna genom sex olika regioner. Det framgår dock inte om Howard menar att spelvärlden är stor nog att innehålla sex unika regioner. Eller om det hela kommer att vara en halvöppen värld med laddningsskärmar mellan varje region.

Det är fortfarande mycket kvar som vi inte vet om Fallout 76. Förhoppningsvis får vi en mer detaljerad överblick av spelet innan det är dags för lansering. På tal om lansering är det den 14 november 2018 som gäller och plattformarna blir Playstation 4, Xbox One och PC.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Niclas Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Niclas
Gäst
Niclas

Det här är samma som dom använde under presentationen den 10e Juni, vad är nytt med det?