För den som ännu inte har provat Bethesdas actionrollspel Fallout 4 så finns nu chansen att prova spelet gratis samt ta del av ett kraftigt rabatterat pris.

Fallout 4 lanserades för lite mer än två år sedan. Den som under denna tid inte har tagit chansen att uppleva spelet kommer nu att kunna njuta av den radioaktiva postapokalypsen helt gratis under den kommande helgen.

Mellan den första och fjärde februari kommer Fallout 4 att vara gratis för PC-spelare som känner sig sugna på att springa runt och jaga Supermutants i området kring staden Boston, eller rättare sagt vad som finns kvar av staden.

I samband med detta håller Bethesda även en rea på grundspelet samt de nedladdningsbara tillägg som släppts till spelet efter lanseringen.

Priset för själva grundspelet kommer att sänkas med 33 procent under denna tid. Tilläggspaketens priser kommer att sänkas med 40 procent och spelets Season Pass kommer att rabatteras med hela 50 procent.

Bethesda klargör även att om spelare som provar på den radioaktiva framtiden under gratishelgen kommer att få behålla de framsteg man gör i spelet om man väljer att ta del av de rabatterade priserna och sedan fortsätter att spela efter den 4 februari.

Udda nog så nämner Bethesda via sin hemsida att det rabatterade priset kommer att vara tillgängligt hos ”alla deltagande återförsäljare”. Men någon lista över vilka återförsäljare det faktiskt är som deltar finns inte att tillgå. Så det gäller att hålla ögonen öppna efter vart spelet kommer att finnas till vrakpris under helgen.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid