Bethesda har inte haft den smidigaste lanseringstiden med Fallout 76, trots detta verkar utvecklaren vara dedikerad till sin titel och har nu visat upp vad som komma skall under år 2019.

Bathesdas satsning på att ta sitt Fallout-universum till en ny dimension med en helt onlinebaserad speltitel i form av Fallout 76 har visat sig vara en svårnavigerad expedition. Spelet har fått mycket uppmärksamhet av media och spelare, dock inte på grund av några positiva anledningar. Fallout 76 har plågats av en uppsjö av buggar och andra problem, bland annat läckt kundinformation från Bethesdas kundtjänst.

Trots hårt kritik mot titeln ser inte Bethesda ut att ha tappat hoppet om Fallout 76. Utvecklaren har nu redovisat spelets framtid i form av uppdateringarna som har planerats släppas under 2019. I ett nytt blogginlägg påpekar utvecklaren att spelet har ett par oslipade sidor och att Bethesda är fullt medvetna om vad som behöver förbättras.

Thanks to your continuous feedback, we have been able to fix many of the top issues and have made numerous improvements to the game. We also make scores of changes under the hood that aren’t as visible. These include changes to improve performance, detect new exploits, and make the experience smoother for everyone. There’s still work to do, but we’re happy to report that game and server stability has increased over 300% since launch.

Bethesda kartlägger uppdateringar för Fallout 76

Sett till det nya innehållet som är på väg till postapokalypsen ser det ut att handla om en stor uppdatering varje kvartal. Detta innebär en uppdatering som lanseras till våren och sedan följs upp med uppdateringar under sommaren, hösten och vintern.

Den första uppdateringen bär namnet ”Wild Appalachia” och kommer att bland annat introducera nya uppdras, världshändelser och nya system för att skapa utrustning och vapen. odessa.natashaescort.com Dessa nyheter kommer att börja introduceras den 12 mars och sedan kommer allt fler nyheter relaterade till uppdateringen att implementeras i spelet över de följande veckorna.

Wild Appalachia följs sedan upp av ”Nuclear Winter” under sommaren och sedan ”Wastelanders” som lanseras någon gång under höstkvartalet och ser ut att bli den mest ambitiösa uppdateringen. Detta med en helt ny huvudstory för spelet tillsammans med nya händelser och funktioner i spelet.

Huruvida Bethesda kan rädda Fallout 76 med hjälp av denna uppsättning matiga uppdateringar återstår att se. Dock står det klart att utvecklaren ännu inte har några planer på att kasta in handduken när det kommer till sin onlinesatsning.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid