Det är snart sju år sedan Bethesda släppte Fallout 3, och efter mängder av rykten och spekulationer bekräftar nu utvecklaren att den fjärde stora installationen i spelserien är på gång. En ny trailer har släppts på Youtube där vi får se vad som ser ut att vara en ny spelmotor.

Igår dök en nedräkning upp på Bethesdas officiella webbplats för spelserien Fallout, där det senaste spelet var Fallout: New Vegas, en Fallout 3-expansion som utvecklades av Obsidian Entertainment. Idag nådde nedräkningen noll, varpå vi fick ta del av en trailer för vad som blir den fjärde stora titeln i den populära spelserien.

I den nya trailern får vi se vad som ser ut att vara en ny motor som används för att måla upp det postapokalyptiska landskapet. Stilen är i övrigt den 50-talsinspirerade science fiction-blandning vi känner igen från tidigare Fallout-spel, och i trailern får vi se porten öppnas till Vault 111. I och med att det än så länge bara är en teaser är det fortfarande ont om detaljer, och vi har ännu inget lanseringsdatum för den nya titeln. Däremot vet vi att spelet kommer lanseras till PC, Xbox One och Playstation 4.

Bethesda kommer hålla en egen presskonferens under årets E3-mässa i San Fransisco om lite mindre än två veckor, så vi kan räkna med att få se mer av den nya titeln då.

Relaterade artiklar

Annons

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KaffiMannallanamnärredantagnaMorkulmetalmumin Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Felix Kjäll

DÖÖÖÖÖÖR AV LYCKA 😀 😀 😀

metalmumin
Gäst

Dags att bli färdig med plugget så man kan uppgradera sig från en laptop 😀

Morkul
Medlem
Morkul

Fallout 2 var ett av de bästa spelen jag någonsin har spelat sedan tog Bethesda över titeln och enligt mig misslyckades. Nu hoppas jag innerligt att de faktiskt återgår lite till grunden igen, precis som Bethesda gjorde med Skyrim… Sedan hoppas jag också att de skippar kravet på steam så att man faktisk kan köpa spelet också.

KaffiMann
Medlem
KaffiMann

Håper Bethesda ikke ødelegger hele greia slik de gjorde med Fallout 3.

New Vegas fra Obsidian føltes som en ordentlig oppfølger.

Bethesda kan stappe sweet rolls fra character creation kit så langt opp i en viss plass. Fallout 3 var ett Elder Schrolls spill med post apokalyptisk innpakning. Synes heller de kan fokusere på å få til ordentlige Elder Schrolls oppfølgere isteden for å ødelegge andres gode navn og rykte. Bethesda er jo veldig flinke til å lage spill, hvis de bare legger vekk autolevel idiotien sin. Helt feil når du MÅ ha mods for at spillet skal bli passe brukbart.

allanamnärredantagna
Gäst
allanamnärredantagna

[quote name=”KaffiMann”]Håper Bethesda ikke ødelegger hele greia slik de gjorde med Fallout 3. New Vegas fra Obsidian føltes som en ordentlig oppfølger. Bethesda kan stappe sweet rolls fra character creation kit så langt opp i en viss plass. Fallout 3 var ett Elder Schrolls spill med post apokalyptisk innpakning. Synes heller de kan fokusere på å få til ordentlige Elder Schrolls oppfølgere isteden for å ødelegge andres gode navn og rykte. Bethesda er jo veldig flinke til å lage spill, hvis de bare legger vekk autolevel idiotien sin. Helt feil når du MÅ ha mods for at spillet skal bli… Läs hela »

KaffiMann
Medlem
KaffiMann

[quote name=”allanamnärredantagna”]
Alltså teknikmässigt så kommer Fallout 4 troligen bli en upphottad Fallout 3. Ingen ny motor. Kommer vara snygga texturer men få nyheter. Dock hoppas jag på en fet och välgjord kampanj![/quote]

Det ser jo ut som det blir ett helt greit spill ut ifra videoen, men om det blir ett Fallout spill gjenstår å se. Husker jeg ble så skuffet når Fallout 3 kom ut og jeg oppdaget at jeg hadde kastet penger ut av vinduet.