BenQ Zowie Zone är en komplett battlestation för internetcaféer

En komplett gaminghörna, dock inte för alla.

0

Vi har spanat in BenQ Zowie Zone som är en äkta allt-i-ett lösning med allt du kan tänkas behöva njuta av datorspelande – på internetcaféer.

BenQ Zowie visade under Dreamhack sin nya datorstation som är tillverkad för att ge gamers på internetcaféer ett rejält lyft. Zone består utav ett komplett skrivbord som är höj- och sänkbart. Skrivbordet är även utrustat med två kontrollpaneler där den ena har knappar för att höja och sänka volymen i headset eller högtalare. Det finns även en utgång för externt ljud ljud och en ingång för en mikrofon.

Den andra panelen huserar kontrollerna för att höja och sänka själva skrivbordet samt en startknapp för datorn och en menyknapp för BenQ Zowies egna system. Även längst upp på skrivbordet hittar vi 2 stycken USB hubbar och även strömkontakter för andra enheter.

Zone – ett gamingsystem i skrivbordet

Under skrivbordet sitter ett exemelsystem med en Core i7-processor och ett Geforce GTX 1080 grafikkort. Chassit ska vara tillräckligt ventilerat för att systemet ska kunna stå igång dygnet runt.

Tyvärr så kommer Zone inte att säljas till vanliga konsumenter över huvud taget, utan endast internetcaféer. Systemet har dock redan börjat dyka upp på diverse internetcaféer och kommer implementeras på fler platser under hösten.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid