Small preview image

Även om många uppskattar ett stilrent datorchassi som går att gömma undan i vardagsrummsmöblemanget finns det nog få datorentusiaster som inte låter sig imponeras av de chassimodifikationer som dyker upp med jämna mellanrum. Ofta ganska galna skapelser som kanske inte direkt går efter uttrycket less is more. Battlestar Galactica är en chassimodd gjord av Brian Carter, aka Boddaker, som verkligen är uttryckets totala motsvarighet. Som namnet avslöjar är det en modd som kraftigt inspirerats av TV-serien Battlestar Galactica och rymdskeppet det handlar om. 



Resultatet har blev en otroligt detaljerad chassimodifiering som inte bara omfattar en fungerande ”Airlock” och ett LCD-bilskärmskluster utan mängder av andra funktioner som kompletteras av moddade tillbehör, LCD-monitor och tangentbord.



På Bit-tech har Brian publicerat en komplett arbetslogg över sin modd som innehåller mängder med bilder och även en video som visar några av de mer mekaniska modifikationerna uppför sig. Ett minst sagt imponerande arbete som kanske inte passar på alla skrivbord men utan tvekan inger respekt.


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid