Efter vissa frågetecken kring avsaknaden av medföljande spel till AMDs nya grafikkortsserier, R7 och R9, så ser det röda laget till att ge svar på tal. Snarare än den klassiska Never Settle, som nu ingår med R7 260X, så kommer alla som köper ett grafikkort ur R9-serien få en kopia av Battlefield 4.

AMD har under den senaste tiden byggt upp ett ganska imponerande utvecklarstöd, och företagets Gaming Evolved-märkning syns på stora speltitlar som lanserats under det gångna året. Flera av dessa titlar har sedan fått ta plats i bundle-uppsättningen Never Settle, som bytt form ett antal gånger fram till lanseringen av höstens nya grafikkort och det nya namnschemat.

Men de nya grafikkorten har inte ingått i kampanjen Never Settle Forever som sina föregångare, utan några medföljande spel från AMDs sida har inte synts till. Däremot har Battlefield 4 starkt marknadsförts från AMDs sida, som har ensamrätt på kampanjverksamhet med spelet. Bland annat i våra tester av höstens nya grafikkort syns en stark optimering av spelet till AMDs fördel och det innan vi ens har fått sätta tänderna i det nya utvecklargränssnittet Mantle, som med sin AMD-exklusivitet tros kunna öka prestandaklyftan ytterligare. Därför är det föga förvånande att det är just Battlefield 4 som nu kommer medfölja flera av de nya grafikkorten.

Samtliga grafikkort ur Radeon R9-serien, från R9 270 upp till R9 290X, som köpts från en medverkande återförsäljare från och med idag kommer levereras med en kopia av spelet. Radeon R7 260X omfattas inte av den kampanjen men här får vi istället återse den tidigare Never Settle Forever-kampanjen, där minstingkortet levereras med ”Silver tier” och därmed låter köparen få tillgång till två titlar ur AMDs utbud.

Kampanjerna gäller på obestämd framtid och har dykt upp eller kommer dyka upp hos många svenska återförsäljare under dagen. Den som köper ett grafikkort ur R9-serien kan kontrollera spelets tillgänglighet på AMDs hemsida här, och den som vill se listan med spel som ingår i Never Settle Forever kan göra det här.


Relaterade nyheter

Annons

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid