Battlefield 1 är något som många är exalterade över. Och nu har videos av spelet i ett tidigt stadie börjat hitta ut på internet. Och trots att det än inte är färdigt för release så ser det redan riktigt bra ut.

Battlefield 1 i 1440p på ett GTX 1080

I videon här så får vi förklarat för oss att det vi ser är alltså Battlefield 1 spelat på ett GTX 1080 och en i7 processor, förmodligen en 6700 modell. Till det förklaras det även att under videons gång så testades spelet i både 5k och 4k upplösning nedskalat till 1440p. Även om 5k var lite väl mycket för GTX 1080 så var spelet tydligen fullt spelbart med acceptabel fps i 4k nedskalat till 1440p.

Frostbitemotorn verkar definitivt göra det den är till för, leverera ett spel som är i toppen av de grafiskt imponerande spelen just nu. Och med lite tur så får vi även en välpolerad och optimerad produkt så att vi alla kan njuta av Battlefield 1 utan att behöva ha monsterdatorer som kostar ett par månadslöner.

Vill ni se mer av spelet så finns det här även en längre video från spelets stängda alfa-test. 25 minuter med endast gameplay utan kommentarer eller dylikt från spelaren:

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
David Axelsson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
David Axelsson
Gäst
David Axelsson

Hoppas att man hinner få kortet innan det släpps bara… Snark!