Den som är på jakt efter gratis spel att klicka hem till spelbiblioteket kan nu få sex Batman-centrerade speltitlar från Epic Games Store. Arkham-trilogin och tre Lego Batman-spel finns just nu att hämta utan kostnad.

Till och med 26 september erbjuder spelutvecklaren Rocksteady och publicisten Warner Bros. sex stycken spel via Epic Games Store. Mer specifikt rör det sig om Batman: Arkham Asylum, Arkham City och Arkham Knight. Detta tillsammans med tre speltitlar ur läderlappens Lego-universum.

I skrivande stund kostar båda trilogier omkring 500 kronor styck.

Värt att påpeka är att i Arkham-trilogin kommer är det Game of the Year-versionerna av Asylum och City som ges bort. I dessa inkluderas samtliga uppsättningar nedladdningsbart innehåll som släppts till de två speltitlarna. Till Arkham Knight som är den tredje och sista delen i serien är det däremot inget nedladdningsbart innehåll som inkluderas. Dessa bitar extrainnehåll finns dessvärre inte heller att införskaffa via Epic Games Store i dagsläget.

Som tidigare nämnt är det fram till den 26 september dessa erbjudanden kommer att finnas tillgängliga. Efter att tiden gått ut för dessa gratis speltitlar är det David O’reillys ”Everything” och Deep Silvers ”Metro: 2033 Redux” som står på tur att erbjudas utan kostnad.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid