Small preview image

Undertecknad har under ganska lång tid varit på jakt efter ett trådlöst tangentbord specifikt för användning med en HTPC och Windows Media Center. Av en händelse dök det nyligen upp information om Enermax Aurora Micro Wireless som på något sätt undgått radarn även om tangentbordet funnits på marknaden sedan maj i år. Efter lite undersökningar har det visat sig att Aurora Micro Wireless kan vara precis vad jag och säkert många andra letat efter.Tangentbordet har en slimmad och stilren design då Enermax haft smak nog att använda sig av borstad aluminium under tillverkningen. Designen har gett tangentbordet en reddot design utmärkelse och är bara en av flera trevliga höjdpunkter.


Enermax använder sig av RF-baserad trådlös teknik vilket betyder att man inte behöver fri sikt till sin HTPC, och att du kan styra datorn från hela 10 meter. Grädden på moset är en styrkula som med laseroptik har justerbara dpi-inställningar för navigering i själva operativsystemet.


Parat med et par trevliga snabbknappar för volym och spela upp/paus m.m. har Enermax tagit fram ett riktigt trevligt HTPC-tangentbord som inte bara verkar se bra ut.


Vad vi kan se finns tangentbordet endast att köpa i Sverige från den svenska Internetbutiken Sekvencia och kostar där 862 kronor. Det enda vi saknar är en svensk tangentbordslayout.


:: ENERMAX Aurora Micro Wireless recensioner
HardwareSecrets
Motherboards.orgAnnons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid