Small preview image

I slutet av förra veckan dök det upp en ”recension” av ATIs kommande grafikkrets R520, de prestandatester som postades i denna artikel kom enligt författaren Sander Sassen från en grafikkortstillverkare efter att han hamnat i gräl med ATI. Hela artikeln såg ut som en hämnd för att han blivit utesluten från den stora lanseringen av R520 i form av ATI Editors Day i slutet av september. Prestandatesterna var inte direkt någon trevlig läsning för dem som väntat på R520 och många blev nog mer förvirrade än upplysta av denna artikel. Under helgen har historien fortsatt genom att representanter från ATI besvarat Sanders artikel och påståenden i en forumstråd på Beyond3D.com.



Det är inte bara dispyten mellan Sander och ATI som förklaras utan man pekar även på att de prestandatester som dykt upp inte alls ser ut att stämma.


”When considering the performance of our next-generation products, you need to ask yourself one very simple question: ”Would ATI seriously bring 100 of Europe’s top press to a Technology Day where they can run whatever benchmarks they choose if we thought that we were going to lose?”


Hur denna smutskastningstävling kommer sluta är det nog ingen som vet, men inom ett par veckor efter att vi på NH besökt ATI Tech Day ska det inte finnas några frågetecken kring R520s prestanda i alla fall.


:: Läs ATIs, Andrzej, svar på Sander Sassens artikel
:: Läs hela forumstråden

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments