Small preview imageX1900 har då äntligen anlänt. Ryktena har varit många och långt ifrån helt positiva alla gånger. Tyvärr kom vårat kort fram först idag vilket gjorde det omöjligt för oss att hinna med en artikel till idag, men oroa er inte den kommer. Vad gäller X1900 trodde många rent av att det skulle lägga sig snäppet bakom 7800GTX512, men det ska vi väl vara glada att så verkar inte alls vara fallet. Även om de olika recensionerna får lite olika resultat så är det ganska klart att X1900 är inte här för att snällt lägga sig i kölvattnet efter NVIDIAs 7800GTX512 utan det är fråga om en direkt konkurrens med pixlar sprutandes åt alla håll och kanter.

Vi ser även i ett test hos TrustedReviews där X1900 CrossFire får stå upp mot värsta möjliga motstånd: 7800GTX512 i SLI och faktiskt kommer ut som segrare.


Tills vidare får ni försöka klara er med de recensioner vi hittat lite varstans på webben.


:: ATIs pressrelease


Spridda recensioner:
:: Beyond3D :: Bjorn3D :: Guru3d :: HardOCP :: SweClockers :: HardwareZone :: Hexus :: HotHardware :: K-Hardware (tysk) :: LegitReviews :: ocworkbench :: Presence-PC (fransk) :: TechReport :: Trustedreviews :: TweakTown ::

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid