Vi förmodar att ett flertal av våra läsare suktat efter ATIs nästa All-In-Wonder kort och nu är väntan över. Eller i alla fall på pappret då ATI nu introducerar deras All-In-Wonder-modell av X800 XT.


Detta är onekligen ett oerhört kraftfullt grafikkort både i ren grafisk prestanda men även multimediamässigt. AIW X800 XT är nämligen inte nerklockat eller stumpat på något sätt jämfört med det vanliga X800 XT. Med andra ord bjuds man bara på mer lull-lull.


AIW X800 XT erbjuder bland annat en digital TV-tuner som även tar emot radiosändningar över FM-bandet. ATIs senaste inkarnation av Remote Wonder följer givetivs med, Remote Wonder II som med en fjärrkontroll av RF-typ låter användaren styra systemet från soffan. 
Användandet av AIW X800 XT knyts sedan ihop av ATI Multimedia Center 9.02 som innehåller mängder av användbara applikationer som  EAZYLOOK™, DVD-uppspelning m.m.


Utöver detta erbjuds en mängd mjukvara som ska göra upplevelsen komplett.
Det enda som nu fattas är X800 XT-kretsar. Då det för tillfället är så när som omöjligt att få tag i vanliga Radeon X800 XT-kort ser vi med något kritiska ögon på tillgängligheten för AIW X800 XT.
Priset kommer förmodligen inte heller gå av för hackor men det kommer nog finnas många intressenter för ATI AIW X800 XT när det väl dyker upp.


Läs ATIs pressrelease här.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid