Atari har börjat gå på offensiven, nu introducerar företaget en ny produktserie som leds av Speakerhat – en keps med inbyggda högtalare.

Den tidigare elektronikjätten Atari har tagit för sig av rampljuset under de senaste veckorna. Företaget avslöjade nyligen att man jobbar på en ny spelkonsol kallad Ataribox, nu under veckan visades upp i de första officiella bilderna.

Företaget har nu avtäckt en ny produktserie kallad Atari Connected Life, som består av diverse kroppsburna kroppsburna prylar och merchandise. Den första produkten som visats upp är Speakerhat, en keps som kommer med två inbyggda högtalare i skärmen.

Högtalarkeps med ”multiplayer mode”

Företaget utlovar en ”fundamentalt ny social ljudupplevelse” med Speakerhats så kallade Multiplayer Mode, som låter flertalet användare koppla upp sig mot kepsens Bluetooth-funktion för att spela upp ljud genom högtalarna som finns i kepsens skärm.

Atari Speakerhat

Atari har även påbörjat ett samarbete med NECA, ett företag som gör samlarobjekt för att producera en begränsad serie av Speakerhats med en speciell design som ska lanseras i samband med den kommande filmen Blade Runner 2049.

Är du en av få som inte stör dig på personer som har alldeles för hög ljudnivå i sina hörlurar under till exempel tågresor så kan du nu låta i princip vem som helst spela upp vad deras hjärtan än behagar genom din keps – vad kepsen faktiskt kommer kosta när den lanseras är fortfarande oklart. Facebook page likes and followers for business FBskip Start from 5$ for 100 real likes

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid