ASUS satsar som vanligt stenhårt på nya processorplattformar och inför Sandy Bridge har man laddat med 17 olika modeller på lanseringsdagen. I täten ser vi som sedan bör företagets Republic of Gamers linje och i detta fallet ASUS Maximus IV Extreme. Nu har tillverkaren publicerat en flashig videogenomgång av sitt flaggskepps funktioner.

Mer detaljer kring ASUS Maximus IV Extreme finnas att hitta i vår förhandstitt av moderkortet. Glöm inte att årets Svenska Mästare i datorprestanda och överklockning bland annat får med sig ASUS ny värstingmoderkort från prispallen, mer information om SM och priserna finns på tävlingssajten.

Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
nussseAnton Karmehedenb0m Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tommy Enbom
Medlem
Tommy Enbom

Manutacturing ?? Ska det inte så Precision [b]”manufacturing”[/b] i 0:35 i videon? 😕

Ontopic: Hoppas den kan ge väldigt fina resultat till entusiasterna! 8) Gillar layouten på brädan som fan!

nussse
Gäst
nussse

Som vanligt är deras Republic of Gamers-brädor inte direkt gratis. Ca 3200 på Inet. Men då får man ju iofs i stort sätt allt också så… Men nej det är inget jag kommer köpa.

Får hoppas det kommer ett redigt test med ett gäng moderkort under kommande veckan.

Är det någon som vet om NH´s test av Sandy Bridge kommer läggas upp eller om de helt enkelt struntar i det då det finna på så många andra sidor??

nussse
Gäst
nussse

[quote name=”Anton Karmehed”]
Recensionen kommer givetvis, vi har valt att till skillnad mot de flesta jag sett gå lite djupare in och förklara vad Intel tänkt och hur man utformat de nya kretsarna. Inte för tekniskt men lite mer heltäckande då det trots allt är en helt ny plattform.
Vi kommer bland annat förklara närmare vilka fördelar och nackdelar det finns inom överklockning med den nya plattformen, sen givetvis krydda detta med prestandaresultat.
Artikeln väntas upp under morgondagen, i samband med att de första Sandy Bridge-komponenterna börjas skeppas från butiker.[/quote]

Det låter ju kalas 🙂